Onze expertise

Bij TaxTeam ben je aan het juiste adres voor een breed scala aan diensten op het gebied van fiscaliteit en accountancy. Wij verzorgen met plezier jouw boekhouding, jaarrekening en fiscale aangiften en adviseren je graag bij fiscale en juridische vraagstukken. Daarnaast ondersteunen wij jouw onderneming bij fusies en overnames en helpen wij je met het opstellen van een waterdicht businessplan en financiële prognoses.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Boekhouding

Onze dienstverlening draait om het verzorgen van jouw boekhouding. We zorgen ervoor dat alle documenten digitaal verwerkt worden en we begeleiden en adviseren je bij de organisatie van jouw administratie.

Fiscaliteit

Ons werk op fiscaal gebied gaat verder dan alleen het indienen van de personen- of vennootschapsbelasting. We werken samen met jou om je bedrijf op fiscaal gebied te optimaliseren en we zijn verantwoordelijk voor alle afsluitwerkzaamheden.

Consultancy

We blijven je ook in de volgende fase ondersteunen. Om de groei van je onderneming te stimuleren, voorzien we je regelmatig van tussentijdse en jaarlijkse rapporten.

Starters

Gefeliciteerd met de stap naar het ondernemerschap! Bij TaxTeam begeleiden we je van begin tot eind. We zorgen voor alle benodigde formaliteiten, helpen je bij het kiezen van de juiste juridische vorm, ondersteunen je bij het opstellen van een financieel plan en adviseren je bij je eerste investeringen en bij het opstarten van je boekhouding. Zo kun jij je volledig richten op het verwezenlijken van je droom.

Optimalisatie

We vinden het enorm belangrijk om onze klanten op maat te adviseren. Het is cruciaal om te werken aan een stabiele financiële toekomst voor jezelf en je dierbaren. Daarom bieden we uitgebreid advies over verschillende aspecten van financiële planning, waaronder pensioenopbouw, fiscaal sparen, bescherming en levensverzekering.

  

Heb je een vraag?

We helpen je graag verder

Contacteer ons